Technisch woordenboek
voor machinebouw en procesindustrieHet "Technisch woordenboek voor machinebouw en procesindustrie" bevat een scala aan woorden die u in geen enkel ander woordenboek allemaal zult tegenkomen. De woorden zijn verzameld in de praktijk en dagelijks worden er nog woorden aan de lijst toegevoegd.

Momenteel bevat het "Technisch woordenboek voor machinebouw en procesindustrie" meer dan 5000 woorden in de volgende talen: Nederlands, Engels en Duits. U kunt niet alleen vertalen vanuit Nederlands naar Engels of Duits en vice versa, maar bijvoorbeeld ook van Engels naar Duits of van Duits naar Engels. Elke combinatie is mogelijk.

Dat het Technisch Woordenboek voor Windows eenvoudig in gebruik is, laten bijgaande illustraties zien. U voert slechts een gedeelte van een woord in en het programma toont u alle woorden die beginnen met deze letters.Ook is het mogelijk om woorden te zoeken die een bepaalde combinatie van letters bezitten op een willekeurige plaats in het woord. Zo wordt het u bijzonder gemakkelijk gemaakt.Het programma is zeer eenvoudig in gebruik. Mochten er toch vragen of problemen zijn, dan kunt u de ingebouwde help-functie raadplegen. Alle woorden in het Technisch Woordenboek zijn in de praktijk verzameld door mensen die werkzaam zijn in de machinebouw of de procesindustrie. Het Technisch woordenboek is dan ook nooit “af”. Regelmatig zullen nieuwe woorden toegevoegd worden, afhankelijk van de ervaringen uit de praktijk. Ook uw suggesties zijn van harte welkom! Wij zullen ervoor zorgen dat u op de hoogte wordt gehouden van het verschijnen van nieuwe versies.De software van het Technisch Woordenboek kunt u ophalen via onze download pagina.© HS Design